Openingstijden: di t/m vr 9:30-12:00,
di & wo 14:00-16:30, za 2e vd mnd 11:00-15:00

logo awesome 2020-transparant[13891]

Creatief atelier

Ook in ons creatief atelier staat duurzaamheid voorop. De producten die we in het creatief atelier maken, zijn door ons zelf ontworpen. Hiervoor maken we gebruik van kleding die niet geschikt is voor onze winkel (vodden) of gebruiken we lappen stof en garens die we gekregen hebben.

Alles wat we maken is te koop in onze webshop. De verdiensten die we hieruit hebben, helpen ons zelfstandiger te kunnen bestaan. Hierdoor hoeven we minder subsidie of fondsen aan te vragen en kunnen we op termijn meer mensen een fijne werkplek bieden.

Haak- & Breicafé

Naast het maken van producten waar, net als in de winkel, een groep enthousiaste vrijwilligers aan meewerkt, organiseren we in het creatief atelier ook elke week een haak-breicafé.
Tijdens het haak- en breicafé staat ontmoeting voorop. Het is open voor iedereen die graag haakt, breit, borduurt, macrameet, puncht, punnikt of wat dan ook. De enige voorwaarde is, dat je je eigen werk meebrengt.

Het haak-en breicafé is iedere dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur open (m.u.v. schoolvakanties). We vragen een bijdrage van €0,50 voor koffie/thee en een koekje.

03Atelier 2_Gehaakte cactussen_IMG_20210125_110802
herinneringsdeken_Kim_2022_2

Maatwerk

Naast onze #Awesome producten maken we ook met veel liefde dingen op bestelling. Een aantal van deze ‘specials’ vind je terug in onze webshop, zoals de herinneringsdeken of een vrolijke slinger. Maar we kunnen ook een blouse, waar je een speciale herinnering aan hebt, omtoveren tot een handig tasje.
Ook nemen we opdrachten aan die een wat grotere oplage hebben dan 1 stuk. Denk hierbij aan artikelen voor een kerstpakket of cadeautjes voor jouw klanten. We helpen je graag bij je wensen en denken met je mee. Ook als je iets wilt, maar je nog niet precies weet hoe of wat.

Houd er bij grotere opdrachten wel rekening mee dat we soms een wat langere levertijd kunnen hebben dan een commercieel bedrijf, wij werken per slot van rekening met mensen die graag actief deelnemen aan de samenleving maar soms net dat beetje extra ondersteuning nodig hebben om dit te kunnen doen.