logo awesome 2020-transparant
Zoek

#Awesome

Winkel

Winkel

Kleding ruilen en kopen

Je kunt in de winkel je eigen kleding inleveren (kinder-, dames- en herenkleding). Voorwaarde is dat het schoon en heel is.

Voor elk kledingstuk dat je inlevert, krijg je 1 hashtag (1#), dat is ons ruilmiddel. Per persoon krijg je, per dagdeel, maximaal 5 #’s. Deze worden alleen aan mensen boven de 12 jaar gegeven. Met de #’s kun je in de winkel weer andere kleding uitzoeken. De prijzen variëren daarbij van 1# tot en met 3 #’s per kledingstuk.

‘Mocht je geen of niet genoeg #’s hebben, dan kun je ook met geld of pin betalen. Daarbij is 1# gelijk aan €1,50.

‘Er zijn ook ‘Specials’. Dat is kleding waarvoor alleen met geld betaald kan worden. Dit is bijzondere kleding van bijvoorbeeld bekende merken en vintage kleding.

Ben je een hulpverlener dan kun je mensen die echts niets te besteden hebben bij ons aanmelden per mail voor gratis kleding (per gezinslid 5 gratis kledingstukken per maand). Wij hoeven hiervoor niet veel te weten. Wil je een huishouden aanmelden dan hebben we de namen nodig van alle mensen uit het huishouden die gebruik gaan maken van de gratis kleding uitgifte, hun geboortedata en postcode. Wij nemen daarna contact met je op.

Kleding doneren

We vinden het super fijn als jij kleding die je niet meer draagt, bij ons wilt inleveren. Ook als dat in één keer veel is.

We willen je wel vragen om alleen schone, nette kleding in te leveren. Kijk eens naar je kledingstuk en vraag je af: “Zou ik het kopen als het in deze staat in de winkel zou hangen?” Als het antwoord op deze vraag “ja” is, dan worden wij er zeker weten ook heel blij van!

‘Sommige artikelen nemen we niet in. Dat zijn: dekbedden, kussens, dekens (behalve wollen dekens), woontextiel (zoals gordijnen en tafelkleden) en dekbedovertrekken.

Deze kun je wellicht wel afleveren bij ‘Ervaring die staat’ (Kanaaldijk-Noord 15E).

02Kledingruil 5_Coupeuse Trees_20210324_144657_knip

Kleding laten repareren

Een aantal dagdelen per week kan je bij ons terecht om je kleding te laten repareren in de winkel. We kunnen voor een klein bedrag je kleding herstellen waardoor je er nog langer plezier van hebt.

Ons team wat de kleding herstelt is vaak aanwezig op dinsdag en woensdag de hele dag. Ook zijn ze er donderdag- en vrijdagochtend.