logo-Awesome-Feel-Good-Fashion
Search

Openingstijden: di t/m vr 9:30-12:00,
di & wo 14:00-16:30, za 2e vd mnd 11:00-15:00

Search

#Awesome krijgt hulp uit veel hoeken

Niet alleen onze vrijwilligers maken #Awesome tot het geweldige kledingruil atelier dat het is. Ook onze sponsoren dragen een steentje bij en helpen ons om jullie te helpen. Door middel van samenwerking, technische ondersteuning en huisvesting, waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Samen kunnen we iedereen die ons nodig heeft helpen en tweedehandskleding weer een nieuw leven geven.

Wil je ons ook sponsoren?

Ook jij kunt een steentje bijdragen als je wilt. Natuurlijk door kleding te doneren, maar ook door middel van een financiële bijdrage. En aangezien wij een ANBI status hebben, betekent dit dat als jij ons geld schenkt, dat voor jou belastingvoordeel oplevert. Dat kan heel interessant zijn voor jou, en natuurlijk ook voor ons!

[wdgk_donation]

Onze sponsors

#Awesome zou nooit kunnen bestaan zonder de sponsors die ons (financieel) ondersteunen. Allereerst de gemeente Eindhoven die ervoor 

zorgt dat we met onze winkels in een mooi pand zitten en onze vaste lasten kunnen betalen. 

Daarnaast hebben de stichting DOEN, het Vriendenloterij Fonds, het VSB Fonds en het Oranjefonds bedragen gedoneerd waardoor we diverse projecten hebben kunnen realiseren en materialen hebben kunnen aanschaffen. 

We zijn alle partijen heel dankbaar! 


Onze samenwerkingspartners