logo awesome 2020-transparant
Zoek

Voor wie? Wie kan bij #AWESOME kledingruilatelier terecht?

#AWESOME kledingruil atelier is er voor de mensen met een kleine / of zonder beurs. Maar natuurlijk is iedereen met een gevulde beurs ook welkom. Onze kleding ‘koop’ je met hashtags (#), die je krijgt als je kleding bij ons inlevert. Daarnaast hebben we ook kledingstukken ‘specials’ die voor een klein bedrag te koop zijn. Heb je geen hashtags, dan kun je ook gewoon betalen, waarbij 1# gelijk is aan 1 euro. Meer informatie hierover vind je hier.

Ben of ken jij iemand zonder beurs en wil je bij #Awesome aangemeld worden voor gratis kleding? Dat gaat als volgt. Een hulpverlener die personen mag aanmelden, bijvoorbeeld wij eindhoven, psycholoog, huisarts, neos, enz. stuurt ons een mail met daarin naam en geboorte data van de mensen om wie het gaat (elk gezinslid apart) en de postcode van het gezin of de bewoner die je wilt aanmelden (dat laatste mag zonder letters).
Als we de mail gelezen hebben, maken we een formulier aan en laten we het weten zodat de hulpverlener de bewoner kan inlichten dat hij of zij welkom is tijdens openingsuren. Het kan fijn zijn als de hulpverlener de eerste keer mee komt om te kijken waar het is en om de drempel te verlagen.
De mensen die aangemeld zijn, mogen per maand per persoon 5 stuks kleding komen halen. De kleding die alleen voor euro’s wordt verkocht, kunnen ze voor de helft meenemen. Bij de kassa kunnen ze aangeven dat ze “in de map” staan en de kassière handelt dat dan af.