logo awesome 2020-transparant
Zoek

Wat doen we?

#Awesome kledingruilatelier

Kleding ruilen en kopen bij #Awesome kledingruilatelier, hoe werkt dat nou precies? Je kan in de winkel tijdens openingstijden je eigen kleding en schoenen inleveren (kinder-, dames- en herenkleding). Voorwaarde is dat het schoon en heel is. Voor elk kledingstuk krijg je 1 hashtag #, ons ruilmiddel. Per persoon krijg je per dag maximaal 5 #’s. Deze worden alleen aan mensen boven de 16 jaar gegeven. Met de #’s kan je in de winkel weer andere kleding uitzoeken. De prijzen variëren daarbij van 1 tot en met 3 #’s per kledingstuk.

Mocht je geen of niet genoeg #’s hebben, dan kan je ook met geld betalen. Daarbij is 1 # gelijk aan 1 euro.

Er is ook kleding waarvoor alleen met geld betaald kan worden. Dit zijn de dure merken en vintage kleding, herkenbaar aan hun ‘specials’ label.

En vergeet ook niet om onze (g)outlet te bezoeken! In onze (g)outlet ruimte is alle kleding met een ‘(g)outlet’ label 20 cent per stuk.

Niet alleen ruilen, maar ook pimpen en vermaken

In ons (kledingruil)atelier doen we ook reparaties en aanpassingen. Zijn je broekspijpen of mouwen te lang of wil je iets anders aangepast hebben? Kom eens bij ons langs en vraag wat de mogelijkheden zijn. Wij denken met je mee.

Mensen die echt niets te besteden hebben, kunnen door een hulpverlenende instantie per mail bij #Awesome kledingruilatelier aangemeld worden voor gratis kleding. Dit is dan per gezinslid 5 kledingstukken per maand, en daarna 50% korting op alles. Meer informatie hierover lees je hier.

#Awesome creatief atelier

In het #Awesome creatief atelier maken onze vrijwilligers unieke producten van kleding die niet meer draagbaar is. Zo krijgt tweedehandskleding een nieuw leven en dragen wij een steentje bij aan duurzaamheid. De producten zijn te koop in de Brandsstore.

Ben jij of werk je voor een bedrijf en ben je op zoek naar een uniek en duurzaam cadeau voor je medewerkers of relaties? Neem dan contact met ons op!